3. august 2010

Äratus kell 07:00, hommikusöök kell 08:30. Vähemalt on neil siin buffee-hommikusöök: paari erinevat mahla, kohvi, helbeid, röstsaia ja puuviljasalatit. Pole paha. 
Kella 11 paiku läksime linna. Jalutasime läbi mõned poed Victoria Stationis, ilatsesime kontrollimatult raamatupoes ja võtsime siis suuna kesklinna. Esiteks muidugi Hyde Park. Tegime peatuse ka lähedalasuvas Mäkis, et koolat luristada ja plaan paika panna. Kohe ümber nurga oli kino ka, kus me oma 13:40 algavaks Inceptioni seansiks natuke üle tunni varem kohal olime. Piletid ligi kümme naela, selle eest oli kogemust küll :D Mina jõudsin igatahes kõik kinokavad ja programmid kaks korda läbi lugeda, kella ühe ajal võtsime popcornid ja joogid. Tuli välja, et teenindaja oli ka Sonisphere'il käinud. Võrdlesime siis oma käepaelu :D Lahe kutt. Kahjuks ei pidanud ta eriti midagi Mötleyst ja vihjas, et Nikki hakkab vananema ja paksuks minema... Minu positiivne suhtumine temasse jahtus märgatavalt. 
Enne filmi oli lausa 10 minutit reklaame. Just õige aeg, et oma tohutu popcornituutu üsna tühjaks süüa. Oleks ma teadnud, et neil asjad nii käivad, oleksin ma filmi jaoks eraldi snäkke varunud. 
Peale kino jalutasime Notting Hilli suunas mingi hämara plaaniga teha seal... Midagi. Päris vägev oli avastada praktiliselt keset Londoni südant nii vaikne ja roheline linnaosa. Nagu eraldiseisev asula lausa. Saime mõned lahedad pildid, leidsime mõned lahedad poed... Ega meil ei olnudki mingit kindlat sihti või plaani, saime lihtsalt korraliku pika jalutuskäigu, praktiliselt ümber Hyde Parki. 
Tahtsime veel St. George'is õhtust ka süüa, aga see oli nii rahvast täis, et me selle asemel poest lihtsalt paar karpi puuviljasalatit ostsime. Koos kolmetunnise CSI-maratoniga oli täitsa adekvaatne, isegi kui neelud tegelikult korraliku inglise steigi järgi käisid. Homme on meie reisi viimane täispikk päev.