7. august

Päris teguderohke päev. Alustasime Yorkist kell 10:00. Tuli välja, et Londoni bussi olime 20 minutiga maha maganud, järgmine oleks läinud kell 16 või midagi sinnakanti. Plaanid tuli käigult ümber mängida.
Leidsime sobiva Cambridge'i bussi. Enne väike tuur mööda linna toidupoe otsinguil. See on küll Eestist kardinaalselt erinev, et siin tuleb tõsist vaeva näha, et mõni toidukas leida, kui näiteks Rakveres peaks seotud silmadega ringi käima, et mitte mõnd näha. Samas on siin söögikohti jalaga segada (vaata ainult, et mõnesse sisse ei komista!) ja Eestis pole jälle nendega igal pool parim lugu.
Igastahes veetsime tänasest päevast 8h bussis. Päris kena tagumikutreening. Aga no inglise muinasjutukülakeste vaated olid ikka päris kenad. Võimalik, et kokkuvõttes on kõik kõike väärt :)
Ja siis läks huvitavaks. Kell 21 olime Cambridge'is. Kolm hostelit/B&B'd olid kinni. Ühes maksis öö 30 naela per lõust. Lonkisime mööda Cmabridge'i tänavaid, aga rohkem hosteleid silma ei hakanud. 
Tagasi bussipeatusse. Õnneks/kahjuks/Foxi õuduseks ühendab Cambride'i Stanstediga pea 24/7 liikuv bussiühendus. Sellest saigi meie tänane öömaja. 
Stanstedi lennujaam. Hohh, me arvasime, et ei satu siia veel paar päeva! Aga noh... Nii need asjad lähevad, kui detailide üle muretsemisest loobuda :)
Sõime Burger Kingis õhtust, jalutasime läbi raamatupoe, saime need tavalised Stanstedi ebatavaliselt ebamugavad pingid... Ja siin me nüüd passime. Või mis, nii väss on olla, et kui selle siin lõpetan, siis jään vist automaatselt magama.
Kaotasin arvutisse 3 naela, kui netti tahtsin. Ebaõnn. Aga no ühjed turistid andsid mulle ennist 10-naelase 5 mündi vastu, niiet enamvähem plussis ikka. 
Pole aimugi, mis edasi saab. 3 ööd siin vastu ei peaks, lendu varasemaks muuta ei saa, kui just meeletuid makse ei taha tasuda...
Peab vist Londonis öömaja hankima, aga raha pole kah just jalaga segada... No näeb. Siiani on meil küll igal pool väga-väga vedanud. Ehk veab ikka lõpuni ka :)

P.S. Kõrval istub mingi Leedu memm. Hästi armas, tundis eesti keele ära ja puha. Hoolitseb siin vaikselt minu eest, nagu vanaema oleks. Tirib pluusi alla ja käsib magama jääda. Hehh. Räägib minuga mingist katoliku preestrist või kellestki, kes nüüd surnud on. Kahjuks natuke liiga vaikselt ja liiga suure aktsendiga, et ma kõigest aru saaksin. 
Fox ja Leeni põõnavad nagu notid. Kell on pool kaks öösel. Memm meenutab ikka väga mingit vanaema. Võibolla mitte tingimata minu oma siiski =)