27. juuli

Bussis, teel Salisbury poole

Äratuskellad helisesid 7:30 ja 8:00 vahel. Oli alles tegu nende kõigi vaigistamisega! (Fox oli nimelt enda oma minu voodi taha põrandale laadima pannud, ma rähklesin seal pead pidi voodi all nagu hull) Magasin rahulikult üheksani.
Siis algas pakkimine ja niiskete riiete kotti toppimine ja pesemine ja...
No ühesõnaga, kümneks olime hotellist läinud. Vihma tibutas, tänavatelt olid kadunud kõik nädalavahetusetibid, kes nägid välja nagu oleks nad teel Seks ja Linn teise filmi castingule. Esmaspäeva hommik ju. Tüüpiline. Peaaegu kohe leidsime vaimustava 5-KORRUSELISE raamatupoe, kuhu sukeldusime. Ohhh, paradiis asub Londoni kesklinnas! Sain kaks imalat naistekat. Hehh. Ühe olen juba pmst läbi lapanud. Just nagu mulle meeldib, ajusid pole üldse vaja ragistada, lihtsalt mõnus ajaviide. Silmadel on midagi teha :D
Igastahes. Kui me seal lõpetanud olime, töllerdasime aeglaselt läbi tibutava vihma Buckinghami palee suunas. Olime juba pmst piletivärava ees, kui väsimus teisi mõtteid meie peadesse pani ja sealsamas tänavaristil läbiviidud üksmeelse rahvahääletuse tulemusel suundusime hoopis Victoria Stationisse, et Londonist lahkuda. Pool tundi oli sel hetkel kell 11:00 väljuva Salisbury bussini aega.
Napilt jõudsime. Pagan, need teed siin pole ikka kirjutamiseks loodud! Ma arvasin, et välismaal on asfalt sile nagu hambaemail ikka.
Aga kuhu ma jäin? Ahjaa. Buss. Väga PRO, nahast istmed, turvavööd... Absoluutselt ei tea, mis Salisburys saab. Loodame parimat. St et hostelis on kolm vaba voodit. See sobiks ideaalselt. Ja vähemalt praeguseks on päike ka välja tulnud. Poole tunni jooksul oleme Salisburys. Pagana buss. Kes sellest käekirjast siin hiljem midagi välja loeb, on ikka hea fantaasiaga.
Autori märkus: mul pole õnneks fantaasiaga kunagi probleeme olnud :)

Kell 16:15 Salisbury Black Horse B&B-s

Issand! Ma olen taevas! Kuulake seda: saabusime Salisburysse graafiku kohaselt kell 14:30 Leidsime viie minuti jooksul Mäki, sõime kõhud täis, käisime WC-s ja leidsime shopping centre'i, kust ma omale plätud ostsin! 4 naela, loodussõbralikud, ümbertöödeldud kummist jalavarjud. Jalga mahuvad ka päris hästi. Päris täpselt. Khm.
Sealt liikusime oma varem väljavalitud hosteli suunas. See oli päris kena, maja ees kasvas miljoni aasta vanune puu, mille ümbermõõt oli teletorni suurune. Palju vanakesi tuias ringi, rahulik koht... Neil oli üks vaba voodi. Väike bump meie muidu nii siledal teel (piltlik väljend, pole kompliment nende auklikele maanteedele). Palusime omale mõnd muud kohta soovitada.
Soovitatud koht oli täiesti väljamüüdud, edasi juhatati meid ühte kahetärnihotelli, kus voodikoha hind oli 70 naela. Tii-ii-ii-ii-bakene üle meie eelarve. Njah. Ühesõnaga, liikusime edasi. Üks soovitatud koht nägi kohe pealevaadates nii fancy välja, et ei hakanud sisse minemagi... Lõpuks jõudsime otsaga Musta Ratsusse. See on jube armas pubi, mille teisel korrusel olevaid tube üüritakse välja. Väga klassikaline, väga ENGLISH. Väga cool!!!
Siin on meie valduses kolmene tuba, mida me ei pea kellegagi jagama, kus on kolm suurepärast voodit tõelise voodipesuga, vannituba on kohe kõrvalruumis ja see on puhas ja kodune! Oh, väikesed asjad teevad ikka õnnelikuks! Ooo, toas on kraanikauss, telekas ja tee või kohvi tegemise võimalus. Heaven!
Homme on plaan Stonehenge'i minna. Tuba on meil homseks ööks ka veel. Mõnus on logeleda. Õnn on meiega.