Kreeta, vol 3

29. august (täpselt kuu minu sünnani!!!!)

Ärkamine samamoodi kui eile. Hommikusöök täpselt sama, mis eile. Käisime poes. Nagu eile. Läksime randa. Nagu... No, ühesõnaga, meil oli rahustav rutiin.
Rannas kraapisime vulkaaniliste kivide otsas turnides naha maha nii mõneltki valulikult kehaosalt.
Homme peaks rannas mingi suvelõpu pidu olema. Saab näha, kui lahe lääps toimub.
Täna peaks söögiks munapuder, kanakoivad, toorsalat ja moosisai olema.
Viskasin Krissile, Birxile ja Foxile basseini sukeldumismaski. Nagu väikesed kutsikad pladistasid seal ja püüdsid seda basseini põhjast kätte saada.
Vaieldakse, kes nõusid pesevad. Planeerime oma edasist puhkust ja unistame ajast, kui raha üle tuleb. Mitte, et meil seda praegu absoluutselt poleks.
Lebome rõdul jälle. Kriss leidis, et kui sa päevitunud pole, siis sulle ei sobi üldse miski. Piinlik moment seoses Leeni sinakasvalge jumega. Leeni lubas selili raudaiale hüpata.
Mulle helistas Hesburger. Mingi väike mix-up. Väga tore oli neist kuulda, isegi kui nad mind uskuda ei tahtnud, et ma helistanud polnud. Jah, sest Kreetalt ikka tahaks ju tööle esimesena helistada...
Koristaja noomitas meid valgele marmorpõrandale jäetud mustade jälgede pärast. Milline genius mastermind paneb hotelli koridori valgest marmorist põranda???
Ka lubasime alustada kaebuste nimekirja. Paljud kaebused puudutavad vähest peldikupaberit ja võimatut elu kohas, kus paberit ei või peldikupotti loopida.
Tundub, et Kreeta alla 7-aastase elanikkonna hulgas on uueks moeks oma tukk hobusesapp siduda. Aga mitte kukla poole rippuvasse, vaid näopoolel tilpnevasse. Homme püüan seda moodi ka täiskasvanute hulgas tutvustada.
Pesime oma rätikuid, mis hotell andis.Tuleb välja, et neid vahetatakse iga 3 päeva tagant. Aga kuna meie nendega korralikult rannas käime, siis nägid nad kohutavad välja. J ühe peal oli pärast pesu ka pruun täpp, näpuotsa suurune ja ümar. Aga meil on sellekohta juba hotellile selgitus olemas. Ühesõnaga, WC-paber oli otsas ja Birx meisterdas monsterit vannitoas. Ja kui pärast rätikuga kuivatama hakkas ja näpp korraks libises, oligi plekk järgi.
Taevas teist päeva täiesti pilvitu.