1. september (kooli algus!!!)

Leidsin oma choco popside karbist dinosauruste jalkamängu CD!! Saime hotelli peremehelt bussiajad Heraklioni, aga kaardid rääkisid tõtt, sinna me täna ei jõudnudki. Kohe pärast grupikoosolekut tormasime reisibüroosse ja uurisime oma võimalusi. Palk oli üle tulnud. Birx ja Kriss lähevad homme veeparki, meie Imbrose mäekurusse (8km!!!) ja Frangokstello külla. Kolmap on Kriss ja Birx Heraklionis ja meie lõuna-Kreetat avastamas. Tuurid bookitud, avastasime mõnda poodi, peamiselt toidukat.
Tagasi kodus, lebomine, lugemine, lebomine, bassein, lebomine.
Käisime Leeniga tiini-taini avastusretkel, mis päädis minu poolt 25€ kulutusega suveniiridele. Sain oma klaaskuju!!
Kui tagasi jõudsime, algas sättimine õhtusöögiks. Valmistumine kaua ei võtnud, Kriss tankis veel enne minekut kopsaka singisaia. Või saiapätsi.
Tekitasime isu kaljudel ronides. Jäin seelikut pidi okaspõõsasse ja torkasin agaavilehe terava otsaga omale veeni augu. Veri nirises mööda faki-sõrme alla.
Pildid sai ilusad. Söögikoha valik tekistas raskusi. Lõpuks leidsime rahuldava paiga. Kohta rõduserva enam ei saanud.
Fox tellis grillitud juustu ja Kreeke salati. Leeni grillitud kaheksajala ja mereandide liua. Mina chipsid (friikartulite sarnane kraam) ja grillitud loomafilee. Birx küüslauguleivad (oih, neid tellis Fox kaa!) ja grillitud kanafilee. Kriss seened koorega ja šnitsli seentega. Palju seeni noh. Toit oli VÄGA delicious. Polnud vist kedagi, kes oleks soovinud, et ta eelnevalt singipätsi oleks tankinud.
No loomulikult viisid meie esimesed õhtusöögi-järgsed sammud meid toidupoodi. Väike vein ja thing.
Kriss ja Birx käisid pluuse šoppamas. Kas ma mainisin, et hommikul soppasid nad lõhnu? Ühesõnaga, et shopahoolikud anonymous.
Nüüd on rõdul väike veinijooming, aga homme tuleb vara ärgta. Ekskursioonid algavad siit 5 minza tee kaugusel ja ebainimlikult vara. Kui ma homme veel elus olen, kirjutan. Kui pole, siis pärandub päevikupidaja töö üle Birxile. Ja emale teatamine jääb kah talle. Tänan!