2. september (ma ei räägi sellest)

Ärkamine ebainimlikult vara. Kell 08:05 saabus buss. Giid vaatas väga etteheitvalt meie lahtisi jalanõusid ning soovitas Foxil bussiga kuru lõppu sõita ja seal oodata, kuni me kohale jõuame :D Fox keeldus ja giid andis alla. Sõitsime läbi maalilise Kreeta, tegime kuru algpunktis pilte ja... Vot see on see, kus sa alguses naudid jalutuskäiku ja soovid, et see kestaks igavesti, aga paarsada meetrit üle poole käidud, on jalad villis, õlad põlenaud ja sa mõtled, kes kurat see jobu oli, kes selle kuru nii pika tegi.
Väga higine, raske, kivine ja super väärt seda. Saime imeilusaid pilte. Ja donkey't näppida :D
Kriss ja Birx jutustasid oma kogemujstest veepargis nii: Kriss oli pidevalt ujumisriieteta, Birxi päntised olid pidevalt kräkis, suu oli kloorivett täis, palju päikest, pikk sõit.
Meie jõudsime igatahes enne koju kui nemad ja olime sunnitud omaenda rõdule sisse murdma ning ootama, sest kõik uksed ja aknad olid kindlalt suletud.
Käisin retseptsioonis maksmisest rääkimas. Tal on apparently "a problem" with credit cards. Tahtis poolt raha sulas. Lubasin uurida.
Käisime söömas. Mina võtsin väikesed kotletid appetizeriks ja pork chops a la creme. Leeni võttis teod ja mingi Kreeka stuffi, mille nime ma enam ei tea. Kriss võttis väikesed koogikesed ja spagetid mereandidega. Birx võttis sama pearoa, aga isutekitajaks juustusnitsli, millel on siin muidugi palju fancym nimi. Fox võttis väikesed koogikesed ja ahjus küpsetatud fetajuustu.
Arve tuli viie peale (kusjuures meile toodi lõpuks veel täiesti nende omal initsiatiivil mingid tequilashotid, küüslauguleivad ja suur arbuusi-viinamarjavaagen!) 84.5€
Ostsin omale uued päikeseprillid (CHANEL!!! Khm. IRW). Vanad surid kahetsusväärselt keset Imbrose mäekuru ja maetiu pidulike austusavalduste saatel lähimasse prügiurni.
Fox sai õele püksirihma. Leeni ostis emale plaadid Kreeka toiduretseptide ja muusikaga. Läksin retseptsiooni tagasi ja soovisin siiski kaardimakset. Ta toppis kaarti oma nelu korda oma aparaati, aga jäi kindlaks, et see ei tööta või kaart ei kehti. Mis iganes.
Pidin minema automaati ja võtma raha välja. 600€ Jess. Mis armsad protsendid. This place is a hell hole. Saaks koju juba.