1. august - palgapäev!

Eile olime ühes toas kahe Uus-Meremaa mammiga. Hullult huvitav - kaks vanaema maailma avastamas. Endised kooliõpetajad, kellest üks kiitis mu inglise keelt, ilgelt uhke tunne oli kohe. Nägime hunnikut perepilte ja värke. Esimene lähem tutvus.
Käisime toidupoes ja söömas, viimased 5 naela läinud. Vihma sabistas, väss oli ka peal, aga kui hostelisse tagasi jõudsime, istusime veel tunni netis ka. Bukkisime omale tänase elukoha, imenunnu väikese Bunkhouse'i Drumnadrochitis. Loch Nessi lähedal. Või isegi ääres, kuigi järve pole siit veel näha olnud. Loodame parimat. Ja et õhtul saaks ujuma!!
Täna siis palgapäev. Väga pro on suurt raha omada! Äratus kell 9:00, kottide pakkimine. Lahkusime hotellist umbes 5 minutit enne kümmet. Esimene tripp bussijaama, kust ostsime piletid ära.
Siis poodidesse. OMG, kus me hullusime alles!! Paaris poes käisime niisama sees. Siis sai Fox maika, käisime söömas ja peale seda ostsin ma nende mahitusel 2 peo-toppi, mis näevad suht... ee... huvitavad välja. Ja pidžaama sain omale ka. Extra nummi sellise, napi ja noortepärase. :D Ja kurva raamatu. Jumaldan seda.
Leeni sai sukad, Fox veel ühe pluusi ja ühe vesti, mida kandes hingamine rangelt vastunäidustatud on. 
Kell 13:15 bussile, 13:47 olime Drumnadrochitis. Maja leida polnud raske. Nad on check-ini pannud teise majja 100m eemal. Seda oli küll raske leida. Ja meie onlainis tehtud bookingu olid nad ära kaotanud. Õnneks ruumi oli, saime siia kohad. 2 ööd rahu ja õnne. Blissful.
Õhtul on plaan pubituurile minna. Näeb, kuidas see välja kukub. Täna olen kulutanud rohkem raha, kui viimase kolme päevaga kokku. Aga asi oli seda väärt =) Ikkagi päris nummid pluusid ka, kuigi vanaema saaks vist rabanduse neid nähes.
P.S. Pubisse ei jõudnud, ujuma ka mitte.